Disclaimer

Reviewkoning.nl test en beoordeelt jaarlijks tientallen producten en productgroepen. Hoewel deze tests met de grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd, zijn wij niet aansprakelijk voor de werking van deze producten. Ook voor klachten met betrekking tot de aangeschafte producten kunt u niet bij ons terecht. Hiervoor kunt u zich wenden tot de webwinkel waar u het product of de producten heeft Aangeschaft. Bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue. Zij zullen u verder helpen met de afwikkeling van uw proble(e)m(en) of klacht(en).

Wij ontvangen geen gratis producten of vergoedingen in ruil voor het schrijven van een review, tenzij dit er duidelijk bij staat. Dit betreft dan een gesponsorde post en is dan uiteraard reclame. Wij zullen echter nooit gesponsorde posts doen voor producten of producttypes waar we niet achter staan.

Wel zijn alle tests en reviews voorzien van zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat wij een kleine vergoeding (2 tot 8%) krijgen voor elke aankoop die via deze links gedaan worden. Dit heeft echter geen enkele invloed op de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van onze reviews. Wij krijgen namelijk niet meer of minder commissie als we specifieke merken of types een hogere beoordeling geven. Wij werken alleen samen met de meest gerenommeerde webwinkels van Nederland. Dit om ervoor te zorgen dat wanneer je via onze links op een van deze websites terecht komt, je altijd een scherpe prijs en snelle levering hebt. Op dit moment hebben wij exclusieve samenwerkingen met de volgende webwinkels:

  • Bol.com;
  • Amazon.nl;
  • Coolblue.nl.

Aan deze disclaimer kunnen geen rechten worden ontleend.

Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0