Samenwerken met Reviewkoning

Reviewkoning bereikt maandelijkse gemiddeld 10.000 tot 20.000 unieke bezoekers die heel gericht op zoek zijn naar een nieuw product. Om in marketingtermen te spreken; de doelgroep van Reviewkoning heeft een hele specifieke aankoopintentie. Samenwerken kan dan ook erg interessant zijn.

Denk hierbij aan:

  • Een gesponsorde post waarbij we een product toegestuurd krijgen en hier een beoordeling over schrijven. Let wel, wij zijn altijd eerlijk in onze beoordeling, ook al gaat het om een gesponsorde post. Stuur je ons een product toe waar wij niet tevreden over zijn? Dan zullen we dit wel moeten vermelden.

Hier vind je een gesponsorde post samenwerking met Rolfstone.

  • Een gesponsorde plaatsing. Hierbij koop je een plaatsing in een van onze reviews in. Stel je hebt een nieuw type draadloze oordopjes op de markt gebracht en wil deze promoten. Met een gesponsorde plaatsing zorg je ervoor dat je helemaal bovenaan de test voor beste draadloze oordopjes komt te staan. Let wel, bij deze plaatsing staat t.a.t. een “gesponsord” label zodat onze bezoekers deze plaatsing kunnen onderscheiden van de daadwerkelijke top 5 lijst. Stel dat wij het over eens zijn dat dit product een plekje verdient in de top 5? Dan voegen we deze natuurlijk toe. Uiteindelijk gaat het erom dat de top 5 objectief is samengesteld.
  • Misschien heb je zelf wel goede idee├źn. Neem dan vooral contact op.
Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0